Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere for dette prosjektet

Glava AS

glava-logoGlava et blitt et stort konsern med fokus på å være markedsledene innen sitt produktsegment. Glava har et bredt spekter når det gjelder produkter og leveranser. Det er verdt et besøk på Glava sine sider for å få inspirasjon når man skal bygge, rehabilitere, utvikle, osv.

Glavas nettstedKontakt Glava

Leveranse til prosjektet

Bolig Enøk AS

bolig-enok-logo

Bolig enøk AS er et rådgivingsselskap som har spesialisert seg på energioppgradering og rådgivning til  passivhus og lavenergiboliger.

Bolig Enøk AS – Kontakt

Leveranse til prosjektet

Hunton

Hunton-logo

Hunton har i dag en ledende posisjon innen produksjon av trefiberbaserte produkter. Deres fokus er hele tiden å videreutvikle produkter og løsninger til fremtidens bygg.

De har utviklet egne løsninger og produkter til byggkonstruksjon samt til tak, gulv, vegg og isolasjon. Dette er Hunton-løsninger som gjør det enkelt å oppnå byggetekniske krav, for eksempel til passivhus.

Hunton – Kontakt

Leveranse til prosjektet

Stangeskovene AS

Stangeskovene-logo

Leverandør av byggevarer lokalt. Profesjonelle og dyktige medarbeidere som gir det «lille ekstra» til kundene og leverer kvalitetsprodukter. En aktør som også har lang fartstid og erfaring innen byggemarkedet. De er solide, men også dynamiske i forhold til markedet.

Stangeskovene nettside – Kontaktperson Stangeskovene

Leveranse til prosjektet

Schiedel AS

Schiedel-logoSchiedel Skorsteiner AS leverer piper og tilbehør til alle typer hus, hytter og industriformål. Som ett datterselskap til Schiedel AG inngår de i det multinasjonale Monier, som er etablert i mer enn 40 land.

Schiedel har siden 1996 levert piper til det norske markedet og er også representert med egne selskaper i de andre nordiske landene. Selskapet innehar 60 års erfaring.

Shiedel AS nettside – Schiedel-kontakt

Leveranse til prosjektet

Comfort-kjeden, Jørgensen

Jørgensen-logo

Med VVS har vi knyttet oss til Comfort, Jørgensen. En solid og lokalt forankret bedrift i Halden. Alltid behjelpelig med gode tekniske løsninger, produkter, ekspertise og utførende. Spesialitet innen VVS og leverer de de fleste forbruker-grupper, privat, næring og industri.

Jernbanegata 10
1767   Halden, 69 17 86 10

www.f-jorgensen.no eller mail halden@comfort.as

Leveranse til prosjeket

Nordsjø Produkter

Nordsjö maling-logoAkzoNobel er sitt ansvar bevisst og vil bidra til en lysere og mer bærekraftig fremtid. De vil skape en verden der maling og fantasi går hånd i hånd med et bedre miljø, der grønt er mer enn en farge. Denne holdningen og filosofien påvirker alt de gjør. De strever etter å gjøre en virkelig forskjell gjennom sine produkter og hvordan de håndterer sin virksomhet. De ønsker å inspirerer andre til å gjøre det samme.

Nordsjø Ide og Design – Kontakt

Leveranse til prosjektet

Casco AS

Casco-logo

Casco er et varemerke i selskapet Casco Schönox Norway AS. Casco leverer et bredt sortiment innenfor lim, sparkel, fugemasser og produkter for montering av fliser. Casco selger produkter først og fremst til håndverkere og Gjør-Det-Selv-markedet.

Casco AS – Kontakt

Leveranse til prosjektet

Kjell Andersen Transport ANS

Kjell Andersen Transport-logo

Kjell Andersen driver i anleggsbransjen, med transport, sprengning, graving og planering. Han har bred erfaring og en godt utrustet maskinpark, med mulighet for både større og mindre oppdrag.

Kjell Jonny Andersen, Mob 92 63 85 70

Åsengveien 35, 1793, Tistedal

Leveranse til prosjektet

Lyn Elektro AS

lyn-elektro

LYN Elektro ble stiftet i april 2011 og er eid av flere av de ansatte. Lang fartstid i de ulike delene av bransjen gjør dem i dag til en komplett leverandør.

Lyn Elektro AS har også spekteret av installasjon med divisjon, høyspent, lavspenning og teleinstallasjon.

Lyn Elektro AS – Kontakt

Leveranse til prosjektet

Thomas Fjellstad AS

Malermester Thomas Fjellstad AS har sin geskjeft lokalisert i Halden. Thomas Fjellstad er leverandør av utførende maling, flislegging og våtromsarbeider. Han innehar stor integritet i sin yrke.

Bergtun Idd,
1765 Halden, Mobil: 468 86 748

Leveranse til prosjektet

NorBetong

Norbetong-logo

Med profesjonell hjelp av betongverket lokalt har vi kunne støpe oss trygt opp til der hvor bygget er idag. De har vært meget behjelpelig med deres leveranser og fleksible når det har vært i forhold til tider, sammensetninger og uforutsette hendelser. Under støpeprosessen har de fulgt tett opp og vært i kontakt med oss kontinuerlig for å høre om det er noe de kan bistå med eller andre forhold de må ta i betraktning.

Halden Næringspark,
1787 Berg i Østfold

69 19 50 74, 69 19 53 67

NorBetong AS – Kontakt

Leveranse til prosjektet

Aleksander Moen AS

amoen-logoByggmester og teknisk konsulent med bred kompetanse og erfaring  innenfor håndtverkstjenester, teknisk tegning og byggledelse. Med sitt engasjement rundt bygg og byggeteknikk er det aldri et problem som forblir uløst, men finner alltid en løsning som er godt dokumentert og gjennomførbar.

Moriangata 1, 1767 Halden

Mob: 458 14 458, web: Aleksander Moen AS

Leveranse til prosjektet

Høiax AS

Høiax-logo

Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Hovedkontor og produksjon ligger også i dag i Fredrikstad. Høiax har også butikker og salgsavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

Flexit AS

Flexit-logo

Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg. Leveranse av balansert ventilasjonsanlegg til prosjektet.

Flexit nettsideKontakt

Leveranse til prosjektet

Magnor H-Vinduet

H-vinduet Magnor AS (etablert i 1982) er den eneste fabrikken i Norge som produserer vinduer i aluminium med innvendig trebekledning.

  • Ute/inne: Vedlikeholdsfrie vinduer med levetid på over 60 år (!)
  • Inne: Det samme lune preget som vindu produsert i tre

MagnorvinduetKontakt

Leveranse til prosjektet

Weber

Weber-logo

Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Weber – Kontakt

Leveranse til prosjektet

Magne Gundersen Transport  AS

Magne Gundersen driver transportfirma som holder til i Halden. Det drives profesjonelt og effektivt. Det er aldri noen problemet med å få gjennomført last, transport eller innløft når man er i kontakt med Magne.

Kontaktinformasjon;

Magne Gundersen +47 479 03 302

Besøksadresse: Isebakkeveien 55, 1788 Halden

Leveranse til prosjektet

Tremco Illbruck

Med mer enn 60 års erfaring er Tremco Illbruck en av de ledende i  verden på fug, lim og tetteprodukter i forbindelse med det meste som har med tetteløsninger for bygg og næring.

Tremco Illbruck-kontakt

Leveranse til prosjektet

Siv. ing Andreas Solberg

Sivilingeniør Andreas Solberg, Siviling A. Solberg AS. Utdannet sivilingeniør, bygg, NTNU, 2000. Jobbet 10 år i Contiga AS med stål og prefab konstruksjoner. Har hatt ansvar for en rekke bygg i Oslo området, bl. a: Telenor Arena (Fornebu), PWC-bygget (Bjørvika), KLP-bygget (Bjørvika), Visma-bygget (Bjørvika). Har hatt stilling som gruppeleder i Moss de siste 4 årene. Driver i dag eget firma, Siviling. A. Solberg AS

Leveranse til prosjeket har vært som beregner av konstruksjoner og laster i forbindelse med prosjekter.

Kontaktinformasjon

Mobil: +47 474 50 567

Mail:    andreas.solberg@contiga.no

Ivarsson AS

Stor leverandør av fasadeplater til alle formål knyttet til byggenæringen, privat som næring. En fremtidsrettet bedrift med fokus på kvalitet, fremtidsrettet og innovativ.

Ivarrson-Kontakt

Leveranse til prosjektet

Alvdal Skurlag AS

Alvdal skurlag
Alvdal Skurlag er en av de best utstyrte trelastprodusenter i Norge for å kunne håndtere prosjektleveranser av treprodukter. Ved siden av trelastproduksjonen, har de også en byggevarebutikk som kan tilby totalpakker til våre kunder.

Alvdal-kontakt

Leveranse til prosjektet

Frode Dahl, Blikkenslager

Logo

Frode Dahl er vår valgte blikkenslager til vårt prosjekt. Kvalitet i produkter og håndverk kjennetegner leveransen fra Frode Dahl. Utfører til avtalt kvalitet, pris og tid.

Kontaktinformasjon

Mobil: +47 922 28 435

Mail:    frode.dahl@halden.net

Gyproc AS

Logo

Gyproc AS utvikler, produserer og markedsfører systemer for lettbyggeteknikk med gipsbaserte byggeplater til byggebransjen. Bedriften eies av det franske konsernet Saint-Gobain.

Gyproc-kontakt

Leveranse til prosjektet

 

HDL Nordic ASHDL_logo

HDL er en dynamisk bedrift som har som mål å kunne levere «smarthusløsninger» med lekre design. Hvor man satt fokus på at dette skal produkter som skal være tilgjengelige for de fleste som ønsker et hus med muligheter for et litt mer komplekst og eksklusivt anlegg. Fokuset til HDL er for kundene det økonomiske og kvalitetsmessige.

HDL-Kontakt

Leveranse til prosjektet

 

Nerligruppen ASNerliGruppen_Hvit_Bak

NerliGruppen AS skal fremme en trygg leveranse med gode kvalitetsprodukter til alle aktører i markedet. Dere forretningsvirksomhet er først og fremst innrettet mot det profesjonelle markedet for solskjerming som krever litt mer enn det vanlig.

Nerligruppen Kontakt

Leveranse til prosjektet

Aventa ASaventa

Aventa ASer et norsk selskap med høy ekspertise og mange års erfaring innen solenergi og vannbåren varme systemer. Dette er produkter som primært er fremstilt i Norge og dermed med tilpassende løsninger for det Nordiske klimaet.

Aventa AS Kontakt

Leveranse til prosjektet

 

Solcellespesialisten ASSolcellespesialisten

Solcellespesialisten drives av selskapet Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS. Dette selskapet eies foruten av grunnleggeren Carl Christian Strømberg av personer med lang erfaring innen solcelleteknologi, distribusjon og elektromontasje.

Solcellespesialisten AS

Leveranse til prosjektet

 

Profilco ASLogoCristalV.1

ProfilcoVårt  fokuserer kvalitet rettet mot krevende markeder og materialer, produkter
av høy kvalitet og design med en jakt etter det innovative.
Profilco rekkverksystem utvikler og markedsfører produkter som oppfyller kundenes behov.

Profilco AS

Leveranse til prosjektet