NorBetong As

For å kunne utnytte gårdsplass og områder rundt huset har vi vært innom flere potensielle løsninger, men ingen har vært gode nok. Ofte har løsningene vært tidkrevende, kostbare og vanskelig gjennomførbare. Det er en mengde produkter som er tilgjengelige og mange muligheter for plasstilpassing. Tankene rundt det å kunne benytte seg av gjenbrukte produkter var et sterkt ønske. 

Etter å ha fått tips om at NorBetong nytter seg av restbestong for formstøping tok vi kontakt. De har fremstilt former for å nytte seg av restbetong som vanligvis er et destrueringsprodukt. dette gjør de ved å produsere støpeblokker. Blokker med mål 150*75*75 eller halvblokk 75*75*75. Akkurat det som vi var på utkikk etter. Produkt med høy funksjonalitet, lettvint, rask og stabilt. Hver av blokkene har en vekt over to tonn.
 

Norbetong AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.