Gyproc AS

Leveranse til prosjektet

Akustikk, Gyptone

En viktig del av prosjekteringen er innermiljø. For å kunne skape et godt innerklima med tanke på blant annet støy og akustikk er det viktig å tenke på at man er avhengig av absorbatorer av akustikk. Med dette har vi valgt Gytone Big fra Gyproc.

Gyptone akustikkhimlinger har slitesterke og vedlikeholdsvennlige overflater som gir meget lang levetid og lave vedlikeholdskostnader. 
Gyptone akustikkhimlinger er laget av naturmaterialer og inneholder ingen miljøskadelige stoffer. Produktene samles inn og gjenbrukes i produksjon av nye gipsprodukter etter endt bruk. 

Gyproc AS, Glasroc

For våtrom har vi også plater fra Gyproc AS, dette er deres nye produkt Glasroc, våtromsplater. Med alle egenskapene til en vanlig gipsplate, men også i tillegg

  • Meget god muggresistens
  • Små fuktrelaterte bevegelser
  • Rask og tørr montering
  • Gode brann- og lydisolerende egenskaper

 

 

Kort om Gyproc AS

Gyproc AS utvikler, produserer og markedsfører systemer for lettbyggeteknikk med gipsbaserte byggeplater til byggebransjen. Bedriften eies av det franske konsernet Saint-Gobain.

Gyproc sin historie i Norge strekker seg tilbake til 1953. Det startet med import av Gyproc gipsplater, først fra England og senere fra Sverige. I oktober 1990 åpnet Gyproc gipsplatefabrikk i Fredrikstad dørene for egen produksjon og har i dag ca. 75 ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.