MagnorVinduet

Leveranse til prosjektet

Vi har som leverandør av vinduer valgt produktene til Magnor, H-vinduet. Dette er produkter som vi anser som fremtidsrettede. Solide produkter som utifra produksjonsmetoder, vedlikeholdsfri utførelse og bestandighet er et godt valg.

Konstruksjon av vinduet: I midten bruker de en kjerne av supersterk kompositt, et materiale med ekstreme egenskaper, som både gir brutt kuldebro og 100 prosent stabilitet. H-vinduet Magnor anbefales av ENOVA.

Innerdelen av vinduene er kledd med utvalgt nordisk treverk, impregnert og ferdigmalt i ønsket farge. Selv om produktene deres er produsert i aluminium har de det samme lune uttrykket innendørs som ved valg av tradisjonelle trevarer.

Vinduene og dørene våre er konstruert i aluminium, noe som gir vedlikeholdsfri overflate på utsiden og en levetid på over 60 år.

Vinduene og dørene lakkeres, og du har hele fargekartet å velge i når du eller arkitekten din skal plukke det som passer. Standardvinduene deres møter morgendagens krav,  og ser du etter flere egenskaper kan man velge blant deres mange varianter av spesialglass.

Produktkatalogen til Magnor

Kort om Magnor

Selskapet og fabrikken ble etablert av H-gruppen i 1982. Spilka, selskapet som var hovedaksjonær i H-gruppen (som ikke eksisterer lenger), solgte sammen med de andre eierne fabrikken og selskapet til bergenseren Sveinung Skaathun sitt selskap, H-tre AS, i 1994.

I 2007 overtok sønnen til Sveinung Skaathun, Ole-Vidar Skaathun (med selskapet Dahlsveien Holding AS), alle aksjene i H-vinduet Magnor AS.

Skaathun har sammen med trofast mannskap av fagpersonell og lojale og erfarne produksjonsmedarbeidere, styrt H-vinduet Magnor trygt videre i samme positive retning. Omsetningen har vokst fra 36 millioner kroner i 2003 til nærmere 90 millioner kroner i 2010.

H-vinduet Magnor AS har fabrikk og avdeling for produksjonsutvikling i bygden Magnor, nær svenskegrensen 3 mil sør for Kongsvinger. Administrasjon og salgsavdeling ligger i bydelen Fana i Bergen.

  • Det originale H-vinduet/husmorvinduet
  • I dag: Alle farger og former, vinduer og dører
  • Unik konstruksjon av aluminium + kompositt + tre
  • Vedlikeholdsfrie vinduer med levetod på over 60 år