Peis med vannkappe, Schiedel

Vi har nå fått gleden av å kunne nytte oss av peisen som er levert av Schiedel. Den var noe av det første som vi fikk inn i huset og vi har lenge sett frem til å nytte oss av denne. Nå har har vi fått erfaring med produktet med bruk gjennom blant annet den kaldeste perioden av vinteren. Det er lite som kan måle seg med å sitte foran en peis å kunne nyte det estetiske med flammene som beveger seg dansende i peisen.

Med bare å fyre normalt har vi holdt varmen i huset med peisen. Den er tilkoblet akkumuleringstanken på 1600l og holder en god behagelig varme. Akkumuleringstanken fra Aventa virker som et varmemagasin og gir en stabil og lun temperatur i hele huset.

Nå skal det nevnes at det nå erfaringsmessig ikke er mye som skal til for å holde en midlere temperatur i huset. Det er gledelig at man ser at det er sammenheng mellom de timer man har brukt for å finne løsninger og tiltak for at det skulle være et energieffektivt bygg og behagelig.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.