Schiedel, Peis og pipesats

Leveranse til prosjektet

Kingfire Parat Aqua S – fremtiden, pipe og ildsted i ett

Peismodulen KINGFIRE Aqua er en fiks ferdig varmeenhet montert på fabrikken. Det komplette systemet består av en spesialsjakt i betong med en moderne og høyeffektiv peisinnsats. Det nødvendige luftegitteret er allerede montert og sikrer peisens varmluftstrøm.

Rett etter at råbygget er ferdig blir Kingfire Parat Aqua S satt på plass. Da peismodulen også fungerer som pipe i første etasje, sparer vi penger og plass allerede ved installasjonen. Kingfire kan forblendes med kleberstein, skifer, ol, eller kun males i ønsket farge.

Deres Kingfire Aqua er en vannmantlet peis innstallert med en varmeveksler for å hindre forurensing mellom mediene. Mediet mot denne vil her være et solfangersystem med mulighet for tilkobling av flere varmekilder.

Kort om Schiedel

Schiedel Skorsteiner AS markedsfører og selger piper og tilbehør til alle typer hus, hytter og industriformål. Som ett datterselskap til Schiedel AG inngår vi i det multinasjonale Monier som er etablert i mer enn 40 land.

Schiedel har siden 1996 levert piper til det norske markedet og er også representert med sine egne selskaper i de andre nordiske landene. Med mer enn 60 års erfaring sitter de med store kunnskaper om piper og nødvendig tilbehør.