Solskjerming Nerligruppen

Nerligruppen AS

Leveranse til prosjektet

Zip-screen er systemet som er levert til vårt prosjekt. Systemet er laget med sveisede «zippere» i duken på hver side som sørger for at denne er låst til styreskinnen konstant når denne står nede. Dette er vi avhengige ettersom plasseringen av huset gir et ekstra vindfang som gjør at systemet må vært robust og kvalitetsikret.

  • Mot 250cm bredde
  • Mot 360 cm høyde
  • Leveret med Soltis Ferrari
  • Leveret med Somfy motorer

Styringen av systemet vi være en del av leveransen til HDL-systemet og komplimenteres med dette. Dukene som er levert til prosjektet har en gjennomlysningsverdi basert på at vi ønsker å kunne nyte utsikt samtidig som vi begrenser innlysningen og oppvarmingen av boligen. Dette er en utfordring som vi ser at Screens er en aktiv medhjelper for å begrense denne uønskede oppvarmningen.

 

Kort om Nerligruppen

NerliGruppen sine ansatte har røtter tilbake til starten av 1980 tallet innenfor norsk solskjerming. Gjennom mange års erfaring har majoriteten av de ansatte en bred kompetansebase innenfor prosjektering og gjennomføringsfasen.

Vi skal fremme en trygg leveranse med gode kvalitetsprodukter til alle aktører i markedet. Vår forretningsvirksomhet er først og fremst innrettet mot det profesjonelle markedet for solskjerming som krever litt mer enn det vanlig.

Vi tror på en modell hvor nære kunderelasjoner og rådgivning står i sentrum. Ved sterkt fokus på kundens behov skal står Nerligruppen sammen med kunden og skissere de løsningene som sikrer den kvaliteten på leveransen som kunden føler seg komfortabel med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.