Glava, Trollveggen, teknisk og byggisolering

Leveranse til prosjektet

Det startet med Glava og det er naturlig at Glava vil være en stor aktør til dette prosjektet. Glava er en kvalitetsbevisst, nytenkende, dynamisk og fremtidsrettet bedrift som har den produktleveransen som gjør at vi kan nå vårt mål om passivhus-standard.

Det har vært en fornøyelse å arbeide med Glava. Glava er en profesjonell aktør som har en stor markedsandel av byggenæringen i Norge, ikke uten grunn.

Trollveggen er et av de nye produktene Glava har i sitt sortiment. Et produkt som vi har erfart er et meget solid, gjennomtenkt og spennende produkt og kan anbefale på det sterkeste.

Øvrig leveranse til dette prosjektet er den nye X-33 for bedre u-verdier. Videre har vi andre nye produkter i dette prosjektet som aerogeler, teknisk isolasjon til varmerør, ventilasjon, og perimate for isolering og fuktsikring.

Samlet produktleveranse Glava:

  • Trollveggen; Nye elementene av byggteknisk termoblokk fra Glava. Produktleveranse 150 isolasjon(eps)- 150 betong, 75 isolasjon (eps)
  • Extreme 33-Byggeisolasjon; Levert i 100, 150, 200 isolasjon til bygget.
  • Periamate, fukt og dreneringsisolajson.
  • Vempro; Vindtetting for yttervegger og tak

Kort om Glava

GLAVA® er et norsk privateid industriselskap med hovedkontor i Askim, og produksjonsanlegg i Askim, Stjørdal og Spydeberg. Salg, markedsføring og kundeservice er organisert sentralt i Oslo og med lokale representanter i hele landet.

Hovedproduktet er glassull, som også er verdens ledende isolasjonsmateriale. GLAVA® har lisens fra franske Saint-Gobain Isover. Produktsortimentet består for øvrig av skumplast (EPS og XPS) og steinull, samt en rekke handelsprodukter. Glavagruppen leverer et bredt produktsortiment som anvendes til byggisolering, himlinger og til Teknisk isolering/Marine. GLAVA® er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001 (kvalitet) og NS-EN ISO 14001 (miljø).