Flexit, ventilasjon

Leveranse til prosjektet

Vi har på balansert ventilasjon valgt leveranse fra Flexit, et selskap som fører solide og anerkjente produkter for det norske markedet.  Modellen som er prosjektert er UNI 4.

Det er også tiltenkt å kunne nytte dette prosjektet for å skaffe seg et underlag av andre metoder og utførelser for hvordan man kan nytte seg mer av passive muligheter, kulvert for bedre inneklima.

Passer godt til større eneboliger, mindre kontorbygg og passivhus. LuftbehandlingsaggFlexit UNI 4regat med høyeffektiv roterende varmegjenvinner og lavenergivifter.  UNI 4 gir et svært godt inneklima og reduserer varmekostnader, sparer byggekostnader og løser problemhus.

  • Balansert ventilasjon.
  • Temperaturvirkningsgrad i varmegjenvinner høyere enn 80 %,spesifikk vifteeffekt i ventilasjonsanlegg (SFP) lavere enn 2,5.
  • Fremtidsrettet, tilfredsstiller til og med kravene til Passivhus.
  • Ekstra stillegående.
  • Enkel betjening, enkelt filterbytte og vedlikehold.
  • Ved valg av modbusadapter (art.nr. 111647) som tilbehør gis det mulighet for kommunikasjon via modbus
  • Moderne design.
  • Effektiv og driftssikker – også i kulde.

Installasjon og overlevering til bruker er også helt avgjørende. Det praktiseres idag godt tilrettelagte rutiner og systemer for hvordan man gjennomfører en overlevering og sikrer et oppfølgningssystem for service. Flexit har abonnementsordninger for filterskifte og bygger opp et landsdekkende nettverk av kompetente servicefirmaer som kan hjelpe forbrukeren til å utføre service. Hvis alle tar dette i bruk vil man trygt kunne bo i et passivhus og være trygg på at man får et velfungerende ventilasjonssystem som gir tilstrekkelig frisk luft.

Kort om Flexit

Flexit er Norges største leverandør av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere til private boliger. Markedsposisjonen er solid som følge av satsning på produktutvikling, bearbeiding av markedet og kvalitetssikring i alle ledd. Omsetningen i det profesjonelle markedet har også økt kraftig de siste årene som et resultat av en større satsning mot den bransjen. Det opprinnelige målet om å bli «landets største leverandør av ren og frisk luft for et sunt innemiljø» er innfridd, men de vil videre. Som markedsleder har de mye å forsvare. Det er også stor etterspørsel etter Flexits produkter i utlandet. Flexit har derfor skaffet seg en betydelig omsetning utenfor Norges grenser, og selger sine produkter gjennom egne salgskontorer i Sverige og distributører i Tyskland, Danmark, Finland, Baltikum, Polen, Russland og Holland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.