Akzo Nobel, produkter inne og ute.

Leveranse fra Akzo Nobel

Leveransen fra Akzo Nobel vil være levert gjennom Nordsjø, Scönox, Casco, med flere. Dette er produkter som holder høy kvalitet.  Og med tanke på inneklima, er det viktig at dette er produkter av høy kvalitet man kan være trygge på.

Det er også produkter som tar høyde for energibesparelse med sin nye produktserie. Her settes muligheten for å kunne reflektere med lux, som igjen vil gi muligheten for et mindre behov av lyskilder og energibruk.

Kort om Akzo Nobel

Med hovedkontor i Amsterdam, Holland, produserer og tilbyr de et bredt sortiment av maling til forbrukere og håndverkere, maling til høyteknologiske industrier, lim og limsystemer, og en lang rekke med spesielle kjemikalier.

Med en omsetning i 2009 på ca. €13 billioner er de verdens største malingsleverandør. Som storprodusent av spesielle kjemikalier forsyner de virksomheter verden over med råvarer i høy kvalitet, til fremstilling av en lang rekke nødvendige dagligdagse produkter.

Som de sier: Vi tenker på fremtiden, men lever i nåtiden. Vi brenner for å introdusere nye ideer og utvikle holdbare konsepter til våre kunder.

I Norge har AkzoNobel ca. 150 ansatte på Kolbotn, Oslo, Bergen og Rjukan.