Solenergi

Prosjektet har to selvdrevne energikilder for fornybar energi, fra solen.

Våre to systemer er solceller og solfangere. Solceller har den egenskapen av å kunne nytte seg av solenergi for å inverte dette til strøm og spenning. Solfangerne benytter seg av solenergien for ren oppvarming av vann.

Vi har nå begynt å danne oss et bilde av hvordan man skal nytte seg av dette mer fornuftig og hvor mye energi man kan forvente seg av å få i løpet av et år. Vi arbeider også med å lage oss en oversikt/database som vi kan benytte for å se foholdet mellom tilført energi og produsert.

Produsert solenergi og kontinuerlig oppdatering av produsert energi; Solar energy

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.