Nordsjø-maling

Leveranse fra Nordsjø

Leveransen fra Nordsjø vil innbefatte produkter som er allergivennlige, Svanemerket og miljøriktig. Nordsjø har i sin nye portofølge produkter som har en større andel av refleksjon av lys og som resultat mindre behov for bruk av energi til lys. Dette er positivt bl.a i de rom som mangler naturlig innstråling av lys

Produktbeskrivelse

Light & Space er en helmatt veggmaling for maling innendørs på puss, betong, lettbetong, bygningsplater av ulike slag, glassfibervev m.m. På grunn av den unike Lumitec™ teknologien reflekterer Nordsjö Light & Space opptil 40% mer lys. Dette gjør at rommet virker lysere og betyr at kunstige lyskilder kan reduseres med opptil 20% for å få samme lysvirkning i rommet. Dette gir dermed en energisparende effekt.

 

Nordsjø Professional Eco er Norges første miljømerkede sparkel.Som gir alle muligheten til å gjøre miljøsmarte valg – selv når du bare skal velge en sparkel. Valget er faktisk ekstra smart, siden Professional Eco i tillegg er markedets beste i bruk. Den er lett å påføre og lett å slipe, og gir et perfekt underlag til malingsarbeidet.

Nordsjö Professional Eco sparkel

 

 

 

Kort om Nordsjø

Nordsjö har eksistert i mer enn 100 år. Nordsjö ble grunnlagt i 1903 under navnet Nordström och Sjögren. I løpet av årene har mengder med svenske hus blitt malt med deres maling. Fine gamle trehus i skjærgården, nye rekkehus, moderne villaer, skoler og arbeidsplasser. Samt kjøkkenbenker, vinduer, vegger, gulv, hagemøbler, tak etc.

I mer enn 100 år har generasjoner av dyktige yrkesmalere valgt å arbeide med Nordsjö maling. For hvert år, hvert malte hus, hvert penselstrøk har de lært seg mye mer om maling og farger.