Ivarsson

Leveranse til prosjektet

Leveransen fra Ivarsson til prosjektet er fasadeplater. Vi har valgt fasadeplater fremfor pusset i dette tilfellet. Vi ønsket plater med gode referanser miljøteknisk, kvalitet og holbarhet. Vi benytter platene for å skape et uttrykk for fasaden med denne typen fasadeplater.

Equitone Tectiva

En gjennomfarget fibersement fasadeplate, som er ekstra sterk overfor vind, vær og andre ytre påvirkninger. Overflaten er rå, uspolert og føles som lerret, og ikke to plater er helt like med hensyn til farge og struktur.

Gir et spennende uttrykk og en litt hard og robust fasade.

Duraco +

En sterk og robust fibersementplate som kan brukes på EPS mot grunn og andre steder hvor man kan oppleve fukt og hvor det kreves stor slagbestandighet for produktet.

Alle fasadeplatene som vi benytter oss av har en klar miljøgevinst og en bestandighet som er å regne som svært holbar.

Med denne typen plater har man mulighet for å kunne bryte fasade og skape sitt særpreg over det arkitekttoniske.

Kort om 

I mer enn 20 år, har idégrunnlaget hos ivarsson, vært å forhandle innovative kvalitetsprodukter til byggverk, hvor det stilles stadig høyere krav til kvalitet, miljø og sikkerhet.

Allerede i 1978, ble sementsponplaten Conchip® lansert – det var da det første asbestfrie platealternativet på det skandinaviske markedet. I 1982 ble nåværende ivarsson stiftet, gjennom et generasjonsskifte i en 30 år gammel familiebedrift. Siden den gang, har ivarsson lansert og markedsført en lang rekke miljøvennlige kvalitetsprodukter til byggverk i hele Norden.

Fra 1. desember 2005, ble ivarsson a/s en del av belgiske Etex Group. Etex Group er et 100 år gammelt familieeiet industrielt holdingsselskap, som eier 123 selskaper i mer enn 45 land og fordelt på alle kontinenter. Kjerneområdene er tak- og fasadeprodukter, brannsikre byggplater/systemer, samt gulv- og veggbekledninger. I 2012 hadde Etex Group en omsetning på € 3,168 mia. og sysselsetter ca. 18.000 ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.