HDL-Smarthus

Leveranse til prosjektet

Leveransen fra HDL til prosjektet Grønn Linje innbefatter styringssystemer knyttet mot de aktuelle produkter og løsninger som vi ønsker kontrollert i prosjektet. Kompleksiteten i anlegget og med våre krav til leverandør for både styring og logging av anlegget.

Her er HDL en dynamisk bedrift som har en konstruktiv tankerekke som bidrar til at prosjektet vil nå sine mål med å kunne lage en plattform for informasjoninnsamling for å kunne øke kompetanse og læring anlegg med fornybar energi.

Vi frem imot å kunne benytte oss av styringssysmet fra HDL som med sine gjennomtenkte løsninger, kontruktive og dynamiske tankemåter, og lekre utseende på komponenter.

Kort om HDL Nordic

HDL er nordisk distributør for HDL fabrikken i Guangzhou, Kina, www.hdlchina.com. HDL har produsert lysstyringskomponenter for teater- og konsertscener siden 1985. Fra 2000 har de i tillegg vært en stor internasjonal produsent av styringsløsninger for boliger og næringsbygg.

HDL har gjennomført en rekke prestisjeprosjekter både i Kina og internasjonalt. For eksempel styres både lysanlegget i det «Great Hall of the People» i Beijing  og DMX anlegget i det nye BMW World bygget i Munchen av HDL.

Staben består ca ca. 350 ansatte, herav en utviklingsavdeling med 50 ingeniører. HDL har distributører i alle verdensdeler og opplever kraftig vekst i Europa.

HDL Nordic AS i Norden har totalt mer enn 30 års erfaring med styringsløsninger og BUS-systemer. I tidligere virksomheter har HDL fått forståelse av at folk flest ønsker Smarthusløsninger, men at det faller for dyrt for de fleste. I HDL har man funnet kvalitetsløsninger til rimelige priser og en fabrikk som er villig til å lytte.

HDL har som motto at det skal være overkommelig for alle å investere i styringssystem. Alle som bygger i dag burde kunne unne seg dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.