HDL-Lys

For å finne rette produkter for leverandørerne av blant annet dimmere og lys er det viktig å kontrollere at de kan benyttes sammen. Her er det mange fallgruver og det er et stort utvalg av leverandører og produkter. Vi så på flere forskjellige leverandører av lyskomponenter og hadde flere til forsøk, men det var en lyskilde som utmerket seg som klar, enkel montasje og solid. Det var HDL sitt eget produkt Halo -L1-W, denne fungere utmerket og har en flott lysgjengivelse. Ra verdiene er også meget gode på 95.

Vi har lagt med et lite utvalg av bilder hvor man ser litt av lyset og lysgjengivelsen som denne LED-armaturen har. Det er varmt hvit som vi valgte som lysfarge.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.