Comfort Jørgensen, Halden

Det er en rekke tekniske løsninger som nyttes i dette prosjektet som ikke er helt vanlig arbeide med for de fleste. Vi valgte som rørlegger Comfort Jørgensen i Halden. De har et godt rykte for å levere kvalitet, innen tidsrammer og til avtale. Vi var ogsp avhengig av å kunne lytte oss av en rørlegger som var fleksibel og dynamisk med tanke på de løsninger som vi har valgt og nye løsninger som vi prøver ut i dette prosjektet.

Her vil vi rette en ekstra takk til medarbeidere ved Jørgensen Espen Enger Larsen og Kristoffer Killingrød. De har arbeidet med dette prosjektet og gitt oss de tilbakemeldingene, informasjon og utførelsen som vi var på utkikk etter.

Bildeserie over litt av utførelsen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.