Fliser fra FagFlis

Det å kombinere estetikk og funksjonalitet er ikke alltid like lett.

Når det gjaldt valg av flis gikk vi endel runder uten å lande på et godt valg. Vi ønsket i utgangspunktet å bruke den samme flisen på bad, vaskerom og entre. Det satt endel krav til type flis både med hensyn til oppsugingevne , slitestyrke og overflaten. Fint å slippe hull i sokkene med en gang…

Etter en lang jakt etter riktig flis, møtte vi Geir Marthinsen ved FagFlis avd Moss og Fredrikstad.

Da var saken løst!                                                                                                                                               Han hadde akkurat det vi lette etter og vi er meget fornøyde, både med resultatet og servicen!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.