Nordsjø maling og ferdigstillelse

Det nærmer seg et ferdig malt hus. Det er bare enkle flater som gjenstår og man ser effekten av lyse og klare overflater. Behovet for ekstra lys er merkbart mindre med disse overflater. Vi velger å bo oss inn i huset og se hvordan møbler setter sitt preg på helheten. Deretter vil vi eventuelt behandle noen vegger med andre farger eller strukturer.

Det lyse i bygget gir også en velvære av luftig og lett innerklima.

Med lyse flater ser man også den estetiske virkningen av GypTone Big som kommer merkbart frem. Kommentarene hittil har bare vært positive gjeldene både det estetiske og det praktiske i forhold til begrensningen av akustikk.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.