Maling av vegger og tak – Nordsjø

Sparkling og maling av vegger og tak er nå i sin sluttfase.

Vi har valgt produkter fra Norsjø, bl.a Professional ECO sparkel samt finsparkel. Malingsvalget falt på Nordic Light (LS True Light) som er en hvit farge med et lite brekk mot beige. Nordsjø Light & Space med LumiTec teknonogi reflekterer opp til 40% mer lys enn vanlig veggmaling. Denne ekstra lysrefleksjonen gjør at rommet virker større og betyr at man i praksis kan spare mye lysenergi. Denne besparelsen kan være opp til 20 %.

Oppholdsrommet i vårt hus er i utgangspunktet stort og luftig med stor takhøyde, så lysproblematikken går heller motsatt. Men med solforhold med i beregningen prøvde vi oss på denne type maling, og ser til nå at den matte malingen gir rommet et behagelig utseende og lys. Interiøret vil også ha en dempende effekt på veggene.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.