Passivhus innvilget

Vi har da gleden av å kunne medgi at huset og prosjektet har status som godkjent passivhus. Dette er takket være alle som har kunne bistått med kunnskap, iver og arbeidskraft, takk for vel gjennomført.

Vi besto trykktesten med god margin, selv om vedkommende som utførte trykktesten kunne meddele at det var komplisert og vanskelig å måle når det ble så tett som dette.

Takk til Bolig Enøk, med Eivind i spissen som har bistått med engasjement og kunnskap til prosjektet som passivhusrådgiver. Samt takk til alle leverandører som med produktkunnskap har bistått slik at man har kommet frem til et prosjekt som vi er stolte av.

Enda er det mange momenter som gjenstår og det er flere mål å nå fremover.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.