Teknisk, tak og gips

Vi har nå kommet til stadiet hvor vi vil begynne med de skjulte, tekniske løsningene over himling og i tak.

Det er blitt krysslektet for å lettegjøre for de tekniske løsningene. Vi har benyttet 36*48 for at LED-kasser med mål 50mm, kan passe rett i nedlektingen som er foretatt. Vi vil gipse taket før vi begynner med innervegger for større effektivitet. Ettersom huset nå er meget tilgjengelig og lett fremkommelig, venter vi med å åpne hull til trappen midt i huset.

Ved prosjekteringen av denne huskonstruksjonen, høyt tak med høy takhøyde også innvendig, kommer det utfordringer som man ved konvensjonell takløsning ikke ville ha fått. Det er mange som opplever at de har bygget drømmeboligen, men desverre får problemer med akustikk. Vi har valgt å bruek akustikkplater. Disse skal kunne dempe denne problematikken eller absorbere den helt, noe vi håper stemmer.

For denne leveransen har vi valgt å benytte oss av Gyptone Big,  et produkt fra Gyroc.


Dette er akustikkplater av høy kvalitet som samtidig vil gi et estetisk uttrykk i boligen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.