Dampsperre, isolering

Målet vårt nå er å holde det lekkasjetallet som vi tidligere oppnådde på 0,19. Det er mange komponenter og gjennomføringer vi må forholde oss til. Vi må hele tiden ha fokus på å holde bygget så tett som overhode mulig.

Vanskelig, men ingen umulighet.

Hovedoppgaven ligger nå ved dampsperren fra Glava. Det kan lett bli rifter eller sår i denne, noe som vil utvikle lekkasje. For å lage en optimal overgang med skjøter, har vi valgt å benytte oss av produktet fra Casco FoilFix. Et miljøklassifisert produkt. Denne patronmassen er enkel å arbeide med, gir en flytmasse som limer godt og er elastisk over tid. Dette er vesentlig for å oppnå de samme resultater som tidligere.


For å få en god overgang i vinduene med diffusjonsplasten,  benyttet vi i overgang Casco Foil Fix, Glava Aluminiumsbutylbånd og Illbruck diffusjonsåpen foil. Med denne løsningen er vi nesten optimalt forberedt for tett overgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.