Schiedel, Kingfire Parat Aqua S

Vi har nådd en milepæl i bygget,  peis og pipesats har blitt løftet inn! Med god hjelp av Magne Gundersen Transport ble dette utført på en forsiktig og effektiv måte. Med sin eksperthjelp fra Schiedel var Geir Vernan tilstede og styrte prosessen.


 

Prinsippet med ferdigsats fra Schiedel er fremtiden for hvordan man bygger. Her har man muligheten for å kunne bringe elementene tidlig inn i byggeprosessen slik at man kan forholde seg til vindsperren og ettertrykkelig tette rundt ferdig pussede elementer.

Kingfire Parat Aqua er den første vannmantlede peisen som Schiedel leverer til Norge, og vi har fått gleden av å prøve den. Dette vil være et tilskudd mot solvarmeanlegget som skal installeres i bygget. Kingfire Parat Aqua er en del av det som ansees å være fremtiden for byggeteknologi. Med godt isolerte bygg er det problematisk med varmen som genereres av for eksempel peisvarme. Med vannmantlet peis kan man nyttegjøre seg av denne varmen som man vanligvis ville latt gå ut av pipe eller ut med lufting. Prosenvis er det 60 til 40 som er forhåndstallet som benyttes.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.